Messaggio
 • Direktiva EU e-zasebnosti
  EU e-Privacy Directive

  Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentikacijo, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da se lahko postavi te vrste piškotkov na vaši napravi.
  This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

  Oglejte si e-Direktivo o zasebnosti
  View e-Privacy Directive DocumentsCaprice

Obutev CAPRICE združuje fascinanto modo in vodilno tehnologijo udobja. Rezultati: počutje, kot bi hodili po zraku. CAPRICE je inovativna tehnologija izdelovanja obutve in je registrirana in zaščitena preko mnogo Evropskih patentov saj združuje več inovativnih tehnologij v izdelovanju čevljev.
CAPRICE obutev želi pritegniti modno osveščene ženske, ki pa hkrati z modo zahtevajo tudi visoko udobno obutev v enem. Kombinacija "moda in udobje" ni več nedosegljiva! To pa je izziv za naše oblikovalce in izdelovalce vzorcev, da vedno znova razvijajo tehnologijo udobja in izdelajo vsak čevelj, ki je visoko kvaliteten, udoben in moden ob enem.
CAPRICE obutev je v popolnosti razvita v Nemčiji, kjer se modelarji, dizajnerji in tehniki trudijo razviti modele, ki zadovoljijo najzahtevnejšo žensko nogo! Razkropljena proizvodnja po celem svetu pa nam omogoča, da vam ponudimo obutev, ki je vsem cenovno dostopna a ob enem visoko kvalitetna obutev.
Vsi čevlji CAPRICE so karakterizirani z visoko kvalitetnim usnjem, Evropskim inovativnim patentom in možnostjo nakupa čevljev s polovično(vmesno) številko noge!
Mi smo CAPRICE!

caprice prednosti

Pridružite se nam tudi na Facebook-u ali nam sledite preko Twitter-ja.

Podpiramo