Messaggio
 • Direktiva EU e-zasebnosti
  EU e-Privacy Directive

  Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentikacijo, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da se lahko postavi te vrste piškotkov na vaši napravi.
  This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

  Oglejte si e-Direktivo o zasebnosti
  View e-Privacy Directive Documents

DODATKI ZA NEGO OBUTVE arrow Nano univerzalno čistilno sredstvo 2v1 Clean&Care

večja slika
Večja slika

Nano univerzalno čistilno sredstvo 2v1 Clean&Care

Bama
Koda: nano-univerzalno-cistilno-sredstvo

Clean&care Nano je univerzalno čistilno sredstvo z dodanim sredstvom za nego. Odlikuje ga izjemna čistilna moč, hkrati pa obutev tudi neguje.

Ima sestavo suhe pene, zato materiala ne zmoči. Uporaba je zelo preprosta, le nanesete jo na krpico in površino preprosto očistite. Po uporabi je material čist in negovan, tako da ni več potrebe po uporabi drugih negovalnih sredstev, kot so kreme, voski, losjoni… Pri uporabi negovalnih sredstev je pred ponovnim nanosom potrebno površino vedno očistiti! Primer: Nanesete kremo za nego obutve, nato se čevlji umažejo, prime se prah, čez nekaj časa ponovno nanesete kremo in postopek se ponovi…po treh takšnih nanosih površina postane mat, se več ne sveti, zato je pomembno da je površina pred vsakim nanosom očiščena!

Zahvaljujoč NANO tehnologiji sredstvo odstranjuje tudi nano delce, ki jih vsebujejo naša druga negovalna in zaščitna sredstva.

Izjemna čistilna moč, ki hkrati tudi neguje!!!


You may also be interested in this/these product(s)