Messaggio
 • Direktiva EU e-zasebnosti
  EU e-Privacy Directive

  Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentikacijo, navigacijo in druge funkcije. Z uporabo naše spletne strani, se strinjate, da se lahko postavi te vrste piškotkov na vaši napravi.
  This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

  Oglejte si e-Direktivo o zasebnosti
  View e-Privacy Directive Documents

DODATKI ZA NEGO OBUTVE

Dodatki obutve, ki jih kupite pri nas so narejeni po napredni nano tehnologiji.nano tehnologija

Nano artikli vsebujejo nano delce. Nano delci so še manjši od mikro delcev, zato gredo globlje v material in se tam zadržijo bistveno dalj časa. Sprej zaradi tega ni močnejši ali agresivnejši, ampak IZRAZITO PODALJŠA OBSTOJNOST!!!
Primer:

Klasični impregnacijski sprej
NANO impregnacijski sprej
3x HOJA PO VODI
10x HOJA PO VODI

Nano artikli se lahko uporabljajo na vseh materialih in na vseh izdelkih, glede na uporabnost, enako kot artikli brez Nano tehnologije. Razlika je le v tem, da Nano artikel drži 3x dlje od klasičnih izdelkov za nego obutve.

Nega in zaščita obutve

Nega
Zaščita
Nega obutve predstavlja negovanje materialov, glede na uporabnost. V to skupino uvrščamo vsa sredstva, ki zagotavljajo nego samega materiala, ne glede na druge vplive. Končen rezultat pri uporabi teh sredstev je: Povrnjen sijaj, nahranjen material, prožnost, lesk, osvežitev barve, obnovitev materiala…
Zaščita obutve predstavlja zaščito materialov pred zunanjimi vplivi. V to skupino uvrščamo vsa sredstva, ki zagotavljajo zaščito materiala pred zunanjimi vplivi, ne glede na stanje materiala samega. Končen rezultat pri uporabi je zaščita pred: vodo, vlago, snegom, umazanijo, kamni, peskom, obrabo……. • «« Start
 • « Prev
 • 1
 • Next »
 • End »»


Display #  
Results 1 - 14 of 14

Pridružite se nam tudi na Facebook-u ali nam sledite preko Twitter-ja.

Podpiramo